Tel: +31(0)6-25124753 info@tostishelterfriends.nl

SponsorKliks

Gratis sponsoren!

Hoe werkt SponsorKliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Stichting Tostis Shelter Friends, zonder dat het jou een cent extra kost!

 

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Stichting Tostis Shelter Friends ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Stichting Tostis Shelter Friends.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Stichting Tostis Shelter Friends ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Stichting Tostis Shelter Friends. Voor jou een kleine moeite, voor Stichting Tostis Shelter Friends zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Stichting Tostis Shelter Friends. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Stichting Tostis Shelter Friends hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Stichting Tostis Shelter Friends weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Stichting Tostis Shelter Friends is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Stichting Tostis Shelter Friends dan niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Stichting Tostis Shelter Friends op
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12701

Browser-extensie

De Browser Extensie laat een pop up zien als je vergeet te SponsorKlikken!
Da’s superhandig en goed voor veel gratis geld.
Dat doet ie niet bij alle winkels, maar wel als je je volgende verblijf bij Booking.com wilt gaan boeken.
En boekingen bij Booking zorgen voor hoge commissie

Waar dient de Chrome browser-extensie voor?
Deze is ontwikkeld om het gebruik van SponsorKliks zoveel mogelijk te stimuleren en men niet gauw meer “vergeet” een aankoop te doen zonder gebruik te maken van SponsorKliks.

Klik hier om de Chrome versie te installeren Dat kan in Google Chrome en in Microsoft Edge!.
Dit zal ervoor zorgen dat Stichting Tostis Shelter Friends meer inkomsten zal genereren.

De categorie reizen levert het grootste deel van alle ontvangen commissie op.
En binnen de categorie reizen levert Booking het meeste op, als je die website direct bezoekt wordt een popup getoond zodat je alsnog kunt SponsorKlikken en de commissie niet verloren gaat.

Hoe werkt de extensie?
Het is van belang dat je eerst de extensie installeert vanuit de Chrome Web Store en vervolgens instelt dat de commissie naar Stichting Tostis Shelter Friends dient te gaan.

Stel: je gaat direct naar Booking (dus je vergeet dit via de Sponsorklikspagina van je sponsordoel te doen) dan zal er een pop up verschijnen die je een keuze laat maken of je je sponsordoel wil sponsoren of deze keer niet. Zodra je kiest voor “Ja, ik sponsor gratis” word je doorgelinkt naar de website van de shop en zal er na een aankoop een commissiebedrag voor Stichting Tostis Shelter Friends gehonoreerd worden.

Voor de webshops die je aan- of uit kunt vinken geldt dat, zodra je deze aanvinkt, deze in de bladwijzerbalk van je browser komen te staan.
Zodra je een aankoop voor 1 van deze webshops wilt doen klik je op de bestelknop van de betreffende winkel en de aankoop zal automatisch ten goede komen van het ingestelde sponsordoel.

Klik hier om de Chrome versie te installeren (ook voor Edge).

Tosti’s Shelter Friends

Je kunt ons volgen via onderstaande sociale media

Nieuwsbrief

Door het abonneren op onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyverklaring.

×