Tel: +31(0)6-25124753 info@tostishelterfriends.nl

Activiteitenverslag 2023

 

Activiteitenverslag Stichting Tosti’s Shelter Friends 2023

 

Op 4 januari 2023 is Stichting Tosti’s Shelter Friends opgericht. De eerste periode namen voornamelijk administratieve en ondersteunende werkzaamheden in beslag, zoals:

Het openen van een bankrekening

Bouwen van de website

Social media accounts aanmaken

Opleidingen voor “Vakbekwaamheid Besluit houders van dieren; honden en katten”

In april 2023 is Ramona Moerkerken samen met een vriendin naar Roemenië geweest om een documentaire te maken over het leven, lijden en sterven van de straathonden van Suceava.

Gedurende het jaar 2023 hebben we de succesvolle adopties van 30 honden uit Roemenië en Griekeland begeleid. We hebben bijgedragen aan meerdere castratie- en sterilisatieprogramma’s in Suceava Roemenië. We hebben donaties geworven waarmee we meerdere voeracties voor de zwerfhonden hebben kunnen laten uitvoeren. We hebben, door onze vrijwilliger in Suceava, diverse zwerfhonden kunnen laten opereren die na aanrijdingen aan hun lot zijn overgelaten.

In 2024 willen we de documentaire plaatsen op de website en sociale media. We zullen ons meer gaan richten op zowel de castraties, sterilisaties, voeracties als de operaties. We zijn van mening dat het voorkomen van zwerfhonden en daarnaast het zoveel mogelijk verminderen van het lijden van de zwerfhonden meer impact op het welzijn van de honden heeft dan het in Nederland en België laten adopteren van buitenlandse zwerfhonden.

Tosti’s Shelter Friends

Je kunt ons volgen via onderstaande sociale media

Nieuwsbrief

×