Tel: +31(0)6-25124753 info@tostishelterfriends.nl

Wie zijn wij?

 Wij zijn de gezichten van Tosti’s Shelter Friends. Wij vormen in totaal een 4-koppig bestuur.

Ramona Moerkerken

Voorzitter

Ramona is opgegroeid met allerlei dieren, waardoor ook de liefde voor honden is ontstaan. In 2015 adopteerde zij haar eerste adoptiehond, genaamd Tosti en dat is tevens de hond waarnaar deze stichting vernoemd is. Later kwamen er nog meer honden bij, zowel in de opvang als adoptie en eind 2020 heeft zij, samen met een andere stichting, zestien honden uit een dodencel gered.

In het bezit van het diploma Vakbekwaamheid besluit houders van dieren honden en katten.

Misha Moerkerken

Penningmeester

Misha heeft altijd katten gehad en is sinds een aantal jaren met buitenlandse honden in aanraking gekomen. Deze honden hebben vanaf begin af aan zijn hart gestolen en dat doen ze nog steeds. Samen met zijn vrouw Ramona, is hij oprichter van de stichting en tevens penningmeester.

In het bezit van het diploma Vakbekwaamheid besluit houders van dieren honden en katten.

Michael Drent

Secretaris

Michael heeft altijd honden gehad en heeft een zwak voor zwerfhonden. Als kind was hij altijd met ze in de weer en weet niet beter dan dat een hond in je leven hoort. Omdat hij deze stichting een warm hart toedraagt, is hij secretaris geworden. 

 

 

 

 

 

 

 

Doelstellingen

Wij willen het welzijn van honden in onder andere Roemenië en Griekenland verbeteren en in het bijzonder van zwerfhonden en zwerfkatten in buitenlandse asielen en opvangcentra.

Wij doen dat op eigen kracht, maar wij werken ook samen met andere stichtingen, dierenartsen, dierenwinkels en bedrijven die ons werk steunen en achter onze doelstelling staan.

Door middel van donaties proberen wij tevens de asielen in Roemenië en Griekenland te helpen met het repareren en kopen van deugdelijke hondenhokken en voer. Door honden uit de zogenaamde killshelters en openbare asielen te promoten op sociale media, proberen wij honden te herplaatsen in Nederland, om op die manier hun welzijn te verbeteren of hun leven te redden.

Wij willen zicht houden op de manier waarop van onze hulp gebruik wordt gemaakt. Daarom werken
wij nauw en in rechtstreeks contact samen met de asielen en opvangcentra die onze hulp ontvangen
en vragen wij – in het bijzonder waar het gaat om financiële hulp – om verantwoording van de door
ons verstrekte financiële middelen.

Tosti’s Shelter Friends

Je kunt ons volgen via onderstaande sociale media

Nieuwsbrief

Door het abonneren op onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacyverklaring.

×